Wat kost een verhuizing?

Wat kost een verhuizing?

Bij een verhuizing komen verschillende zaken om de hoek kijken. Het inpakken en vervoeren van uw huisraad lijkt op het eerste gezichte een simpele klus, maar puntje bij paaltje is dit toch heel wat werk. En daarbij komt een ervaren verhuisbedrijf niet ongelegen. Een veelgestelde vraag is wel: wat kost een verhuizing nu eigenlijk? Als u een verhuisbedrijf inschakelt, dan kost dat natuurlijk geld. Bij Kemkers Verhuisbedrijf kunt u de verhuizing zelf inrichten, zodat u ook de kosten goed in de hand kunt houden.

Verhuisbudget

Allereerst is het belangrijk om het verhuisbudget in beeld te brengen. Hoeveel geld kunt en wilt u investeren in het laten verhuizen van uw spullen? Het is in ieder geval belangrijk om al voor de verhuizing rekening te houden met de vraag wat een verhuizing gaat kosten. Om die kosten in te schatten, moet u ten minste met de volgende zaken rekening houden:

  • Afstand: hoe ver liggen uw oude en nieuwe huis uit elkaar? Des te groter de afstand, des te hoger de kosten.
  • Volume: de omvang van een inboedel uitgedrukt in kubieke meters. Het principe is simpel: hoe meer spullen er verhuisd moeten worden, hoe hoger de kosten.
  • Datum: veel mensen verhuizen het eind van de maand, omdat de sleuteloverdracht vaak op de eerste dag van de maand plaatsvindt. Wilt u lagere verhuiskosten, probeer hier dan vanaf te wijken.

Wat doet u zelf (en wat niet)?

De kosten van een verhuizing kunt u zelf beheersen, door bepaalde onderdelen zelf te doen. Pakt u bijvoorbeeld de te verhuizen inboedel zelf in dozen in, dan bespaart u daarmee al behoorlijk wat kosten. Vanzelfsprekend kunt u ook kiezen voor het gemak en de zekerheid dat een professioneel verhuisbedrijf te bieden heeft. Rondom de verhuizing heeft u immers al genoeg zaken die om aandacht vragen.

Wat kost een verhuizing bij Kemkers Verhuisbedrijf?

Bij Kemkers Verhuisbedrijf begrijpen we dat geen verhuizing hetzelfde is. Het is bij ons dan ook altijd mogelijk om de verhuizing naar uw wensen in te richten. Wat kost een verhuizing bij Kemkers Verhuisbedrijf? Dat hangt af van uw eisen en wensen, waarbij ook afstand, volume en datum van verhuizen een rol spelen. Wij maken graag een scherpe offerte op maat. Neem nu contact met ons op!