Verhuisdozen kopen

Verhuisdozen kopen

Daarvoor heeft u niet de juiste dozen in huis, en al helemaal niet voldoende! Wilt u verhuisdozen kopen om uw inboedel te kunnen inpakken voor de verhuizing? Van harte welkom bij Kemkers Verhuisbedrijf! Wij verzorgen uw verhuizing tot in de puntjes, dus ook voor verhuisdozen kopen bent u bij ons op de juiste plaats.

Hoeveel verhuisdozen moet ik kopen?

Bij een verhuizing kunnen verhuisdozen niet ontbreken. Deze dozen zorgen er namelijk voor dat uw spulletjes veilig en heel op de bestemming aankomen. Een veelgestelde vraag is hoeveel verhuisdozen u nodig heeft. Dat is ook lastig om in te schatten. Bij een verhuizing wordt er gekeken naar volume in kubieke meters. Een grove inschatting van het aantal benodigde dozen:

  • Eén persoon in een één- of tweekamerwoning: circa 15 tot 25 verhuisdozen.
  • Klein gezin: circa 45 tot 75 verhuisdozen.

Veel mensen hebben ervaren dat ze een te lage inschatting maken van het aantal benodigde verhuisdozen. Bij de verhuizing van een complete inboedel, blijkt meestal dat u toch over wel heel veel spulletjes beschikt. Kies daarom voor zekerheid en bestel voldoende verhuisdozen.

Verhuisdozen kopen bij Kemkers Verhuisbedrijf

Wilt u verhuisdozen kopen die van goede kwaliteit zijn, dan kunt u deze in onze online shop kopen. Wij hebben zowel nieuwe als gebruikte verhuisdozen in het assortiment, zodat er voor elke portemonnee de juiste oplossing is. Het is zowel mogelijk om de verhuisdozen bij ons af te halen als ze te laten bezorgen in de regio Groningen. Bezoek nu onze online shop en koop uw verhuisdozen!