Internationale verhuizingen

Kemkers Verhuisbedrijf verzorgt internationale verhuizingen en zelfs intercontinentale verhuizingen. Eén telefoontje naar ons bedrijf is voldoende om een afspraak met onze verhuisadviseur te maken. Hij inventariseert uw inboedel en bespreekt met u uw wensen en eisen, zoals inpakken van de verhuisdozen, de- en/of montagewerkzaamheden, verzekeringen etc. Vervolgens stellen wij geheel vrijblijvend een offerte op basis van uw wensen en eisen voor u op.

Besluit u met ons naar uw buitenlandse bestemming te verhuizen, dan wordt uw verhuizing zorgvuldig gepland en worden alle gemaakte afspraken schriftelijk aan u bevestigd. Indien u er voor kiest om zelf uw goederen in te pakken verstrekken wij ruim voor de verhuizing de benodigde verpakkingsmaterialen.

Indien u naar een bestemming buiten de Europese Unie verhuisd, ondersteunen wij u ook bij de afhandeling van de douaneformaliteiten. Aangezien wij reeds een jarenlange ervaring op dit gebied hebben en tevens gebruik kunnen maken van de ervaring en kennis binnen ons netwerk kunnen we u goed van dienst zijn.