Inboedelopslag

Inboedelopslag

Stel u gaat verhuizen, maar uw nieuwe woning is nog niet (helemaal) klaar of u bent nog zoekende naar een nieuwe woning. Op zo’n moment heeft u opslagruimte voor uw inboedel nodig. Verhuisbedrijf Kemkers biedt u deze mogelijkheid.

Tot vlak voor uw verhuizing kunt u nog beslissen om uw inboedel alsnog in onze opslagruimte op te slaan. Ook als u uw inboedel slechts enkele dagen wilt opslaan, bijvoorbeeld om uw nieuwe woning schoon te maken, kunt u bij Kemkers terecht. Kemkers slaat uw inboedel in een geconditioneerd en elektronisch beveiligd pand op. Uw inboedel wordt bij u thuis reeds in een container geladen.

Na transport naar onze opslaglocatie in Groningen, zal de container met uw inboedel met een semi-computergestuurde containerkraan worden gelost en opgeslagen.

Aangezien niet alle inboedels even groot zijn, zijn bij Kemkers Verhuisbedrijf ook opslagkisten nog in gebruik. Deze kisten hebben de capaciteit van één derde van een verhuiscontainer en zijn dus met name geschikt voor kleinere inboedels of een gedeelte van een inboedel.