Contact

Telefonisch

Het team van Kemkers Verhuisbedrijf is telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 050-3093112. Op werkdagen van 8:00 tot 17:00 uur. Na sluitingstijd wordt de telefoon doorgeschakeld.

Wilt u teruggebeld worden door een van onze medewerkers? Dat kan uiteraard. Vul uw naam en telefoonnummer in het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact per E-mail

Ook zijn wij per E-mail uiteraard goed bereikbaar. Stuur uw bericht naar info@kemkersverhuisbedrijf.nl en wij gaan direct voor u aan de slag. Ons streven is om binnen 1 werkdag contact met u op te nemen.

Offerte samenstellen

U wilt voor uw aanstaande verhuizing alvast een prijsindicatie ontvangen? Ook dat is mogelijk. Met onze online offertemodule kunt u alle gegevens over uw verhuizing invullen en opsturen.

Tussentijds opslaan is ook mogelijk, u ontvangt per E-mail een link om op een later moment verder te gaan met het invullen. Handig als u de module op uw tablet of telefoon wilt invullen en door uw woning kunt lopen om de inventaris te inventariseren.

Ga naar de inventarisatie module